O нама

Горан, Славица и Младен складна су породица која се бави туризмом на селу, а Горан још  и израдом веб сајтова. Мир и тишина, здрав живот у прелепом природном окружењу, провођење пуно времена заједно у породичном амбијенту – незаменљиви су за нас начин живота. Дружење и упознавање са гостима, стицање нових пријатељстава обогаћује наш али и Ваше животе – без угрожавања слободе, посебности и задирања у драгоцено време одмора. Ту смо негде у близини кад Вам затребамо а ипак поштујемо своју и Вашу приватност. Добро нам дошли!

 

Домаћинство Вукићевић,опредељено је да се бави туризмом на селу пре свега развијајући људске односе и пружајући посетиоцима једну нову врсту слободе и искреног, отвореног односа. Трудимо се да помогнемо да се Ви у најкраћем могућем року осетите као да сте код неког познатог, код пријатеља. Не гледамо све кроз новац, не меримо намирнице ни осећања, већ се трудимо да и ми вама обогатимо живот једним новим искуством и поверењем. Добродошли у домаћинство Вукићевић и Оазу мира у Лопатници, где ћете бити максимално опуштени и своји.

 

Домаћинство праве, домаће кухиње, у којој већина намирница потиче из нашег окружења и одгајане су без икаквих хемијских третмана. Имамо отворени роштиљ на ћумур,циглану пекару и на стари начин припремамо храну у земљаним посудама

 

Поседујемо летњу башту, у којој можете уживати уз хладно пиће, домаћи сладолед итд… За смештај ту су две собе са кабловском ТВ и бесплатним бежичним интернетом доступним 24 сата.

 

Лопатница оаза мира, прелепа нетакнута природа, бистри потоци, планинска река, чист ваздух, изворска вода, мир и тишина, љубазни домаћини. Посетите нас, проведите пријатан дан, викенд или одмор, напуните батерије у предивном природном окружењу.  Око нас постоји мрежа макадамских путева за шетњу по околним брдима.

 

На само 100 метара од Оазе Мира протиче бистра планинска река Лопатница испуњена мноштвом прелепих природно направљених вирова или плићака баш за свачији укус. Приступачне цене учиниће Ваш боравак код нас још пријатнијим…