O нама

Горан, Славица и Младен складна су породица која се бави туризмом на селу, а Горан још  и израдом веб сајтова. Мир и тишина, здрав живот у прелепом природном окружењу, провођење пуно времена заједно у породичном амбијенту – незаменљиви су за нас начин живота. Посао са туристима и гостима, стицање нових пријатељстава обогаћује наш али и Ваше животе – без угрожавања слободе, посебности и задирања у драгоцено време одмора. Ту смо негде у близини кад Вам затребамо а ипак поштујемо своју и Вашу приватност. Добро нам дошли!

 

Домаћинство Вукићевић,опредељено је да се бави туризмом на селу пре свега развијајући људске односе и пружајући посетиоцима једну нову врсту слободе и искреног, отвореног односа. Трудимо се да помогнемо да се Ви у најкраћем могућем року осетите као да сте код неког познатог, код пријатеља.

Посетите нас, проведите пријатан дан, викенд или одмор, напуните батерије у предивном природном окружењу.  Око нас постоји мрежа макадамских путева за шетњу по околним брдима.

На само 100 метара од Оазе Мира протиче бистра планинска река Лопатница испуњена мноштвом прелепих природно направљених вирова или плићака баш за свачији укус. Приступачне цене учиниће Ваш боравак код нас још пријатнијим…