Услови коришћења

Upotrebom sadržaja objavljenog na online portalu seoskog turizma www.lopatnica.com  automatski prihvatate aktuelne Uslove korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Uslove korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. Portal LOPATNICA.COM i svi njegovi poddomeni omogućavaju korišćenje usluga i sadržaja svojih portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa akutelnim Uslovima korišćenja.

Portal seoskog turizma LOPATNICA.COM zadržava pravo izmene Uslova korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena.

Sva prava zadržana. Sadržaj portala LOPATNICA.COM i svih njegovih poddomena ne sme se prenositi u bilo kom obliku bez prethodnog odobrenja.

Autorska prava

Portal seoskog turizma LOPATNICA.COM ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se njihovo neovlašćeno korišćenje smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.Sadržaji koji se nalaze na portalu su lično vlasništvo Oaze mira!

LOPATNICA.COM pruža svojim korisnicima servis posredovanja u ponudi smestaja u Etno kući Oaza mira.

Ukoliko smatrate da je  LOPATNICA.COM povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem delova ili Vašeg sadržaja u celini, molimo Vas da nas kontaktirate.

Izjava o odricanju odgovornosti

LOPATNICA.COM ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu zbog pristupa ovim web-stranicama, nemogućnosti pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze.

Politika privatnosti

LOPATNICA.COM štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije ili slanjem ponuda za smestaj daju saglasnost da ih online Portal LOPATNICA.COM objavljuje.

Portal LOPATNICA.COM i svi njegovi poddomeni zadržavaju pravo izmene Politike privatnosti u svakom trenutku i ne snose odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena. Svaka promena u Politici privatnosti biće objavljena na ovoj web stranici.

Komentari posetilaca

LOPATNICA.COM zadržava pravo neobjavljivanja komentara posetilaca ukoliko su oni uvredljivi ili u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Posetiocima je strogo zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena poruka koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone (uvredljive, vulgarane, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, kao i poruka koje su štetne na bilo koji drugi način)
  • objavljivanje, slanje i razmena podatka za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje
  • objavljivanje, slanje i razmena tekstova koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih podatka korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena poruka koje sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Leave a Comment